Evenementenlijst

 • vr
  25
  mrt
  2022
  za
  26
  mrt
  2022
  20:00Dorpshuis Welsum

  3 keer is scheepsrecht, denken wij. Na 2 keer afgelast te zijn, nu weer op het programma! De mensen, die al kaarten hadden krijgen bericht. De kaarten zijn helaas wel uitverkocht

 • zo
  10
  apr
  2022
  11:30Dorpshuis Welsum

   

  Op 10 april a.s. zijn de kinderen van Welsum van 0 jaar t/m groep 8 en hun familie uitgenodigd om te komen naar het Palmpasen! Dit vindt plaats in het Dorpshuis. Hier zullen wij weer met elkaar een leuke en gezellige middag beleven.

  Iedereen die jonger is dan 9 jaar mag een versierde broodhaan inleveren. De kinderen vanaf 8 jaar mogen een vrij werkstuk inleveren. Dus als je 8 jaar bent kan je dus kiezen of je een broodhaan of een werkstuk maakt.

  Wij beginnen deze middag op tijd i.v.m. andere festiviteiten in de regio. Je mooiste, creatiefste en leukste inzending kan vanaf 11:30 uur tot 12:00 uur worden ingeleverd.

  Na het inleveren van de broodhanen en werkstukken staan er natuurlijk weer leuke spelletjes op het programma. Voor jong en oud wordt het weer een middag om niet te vergeten. Dit leukste palmpaasfeest zal om 14:30 uur afgelopen zijn. Wij hopen allen op een grote opkomst.

 • zo
  24
  apr
  2022
  13:00Dorpshuis Welsum

  Elke verenigingsbestuur vaardigt een team van 6 mensen uit. Er wordt vrolijke wedstrijd gehouden met opdrachten die zowel sportiviteit, creativiteit als kennis vragen. Na de spelletjes volop napraten onder genot van een drankje.

 • di
  24
  mei
  2022
  20:00Dorpshuis

  Het ‘kernenbezoek’ door het college van B&W van Olst-Wijhe aan Welsum staat gepland op dinsdag 24 mei 2022. Ben je geïnteresseerd, noteer die datum dan alvast.Nadere info volgt.

 • za
  17
  sep
  2022
  zo
  18
  sep
  2022
  rondom het dorpshuis

  Zet alvast in je agenda!

  Feestweekend ter gelegenheid van 40 (42 inmiddels) jaar Dorpshuis.
  Voor 2020 stonden veel feestelijke activiteiten gepland. Een deel daarvan zal dit jaar nog gaan gebeuren;

  De Powerhorse Competition komt alsnog naar Welsum. Midden in Welsum en rondom worden wedstrijden gehouden met paarden onder het zadel maar ook ingespannen paarden. Er zullen meer activiteiten gepland worden om het een heel feestelijk weekend te maken.

  Hierover komt later een apart nieuwsbericht. Houd deze datum vrij!

  Let op: dit is nog onder voorbehoud!