Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Genoeglijke middag met Wim Daniels

oktober 29 @ 14:00 - 16:30

Euro10,00

Genoeglijke Middag in Dorpshuis de Bongerd

Tijdens de bijeenkomsten “Droom van Welsum” gaven vele bezoekers aan graag naar gezellige bijeenkomsten te willen om te genieten van een middag vol verhalen, muziek, gedichten, voordrachten.

En natuurlijk verzorgd met een hapje en drankje naar keuze!

De eerste genoeglijke middag is gepland op zondagmiddag 29 oktober 2023.

Schrijver, taalkundige, cabaretier en presentator

Wim  Daniëls

komt naar Welsum, tussen 14.00 en 16.30 uur in de ontmoetingsruimte.

Wim Daniëls, geboren in Aarle-Rixtel, net boven Helmond, is oud leraar Nederlands en Duits en woont in Eindhoven.

Als schrijver heeft Wim diverse boeken geschreven, waaronder bv. in 2019 Het Dorp, in 2018 De Mulo, carrièreschool voor het gewone volk en in 2022 De Dikke Daniëls, een vermakelijk taalboek.

Als taalkundige heeft Wim o.a. medewerking verleend aan het radio programma Spijkers met Koppen en op TV Pauw en Witteman.

Samen met Huub Stapel zakte Wim de Rijn af naar Rotterdam en maakte de TV serie Het Dorp, wat door omroep Max werd uitgezonden.

Kortom, Wim Daniëls is een veelzijdig theater man, die in zijn voordracht zal in gaan op de schrijfwijze van Welsumer of Welsummer, maar ook hoe het dorpse leven anno 2023 niet alleen een droom hoeft te blijven….. .

Voor meer info: www.wimdaniels.nl

Inloop vanaf 14.00 uur, start plm. 14.30 uur tot, inclusief een kleine pauze, 16.30 uur. Kaartverkoop vanaf medio september, reservering vanaf nu via bosch543@zonnet.nl

Een genoeglijke middag kaart kost 10 euro inclusief koffie of thee, 2 consumpties. De eerste genoeglijke middag wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Leefbaarheidsfonds van de Gemeente Olst-Wijhe.

Gegevens

Datum:
oktober 29
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
Euro10,00

Locatie

Dorpshuis