Dorpshuis

Stichting Dorpshuis Welsum
Kerklaan 22
8196 KW Welsum
Tel. 0570 – 563058
email secretariaat@dorpshuiswelsum.nl

Het dorpshuis “De Bongerd” staat bekend als de huiskamer van Welsum.

Het bestaat al sinds 22 februari 1980; Een prachtig gebouw met een gezellige gemeenschappelijke ruimte met bar en diverse zaaltjes en sinds kort ook een mooi terras.

De basisschool is gevestigd in een apart deel van het gebouw.

.

Er is een gymzaal annex toneelzaal en er is een buitensport accommodatie.

 

Beheer en exploitatie

Het beheer en de exploitatie van het dorpshuis wordt uitgevoerd door de stichting Dorpshuis Welsum. Het dagelijks bestuur van deze stichting bestaat uit 5 leden, het algemeen bestuur wordt gevormd door een vertegenwoordiging van de grotere verenigingen.
Op dit moment is er geen professionele beheerder. Het dagelijks beheer wordt door vrijwilligers gedaan. Soms worden enige oproepkrachten ingezet. In totaal zijn zo’n 65 vrijwilligers op een of andere manier betrokken bij het dorpshuis.

 

Gebruikers

Vele verenigingen en andere groepen maken gebruik van het dorpshuis. 

 

Activiteiten

Er is een vast programma voor de diverse verenigingen, jaarlijks vinden diverse grote activiteiten plaats die zijn georganiseerd door enkele verenigingen en het dorpshuis.

 

Zoekt u een locatie?

U kunt van het dorpshuis gebruik maken voor lief- en leed-bijeenkomsten zoals verjaardagen, bruiloften of condoleance bijeenkomsten. Ook vergaderingen of informatiebijeenkomsten zijn mogelijk.


Klik hier voor de mogelijkheden

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom voor een drankje aan de bar, bij de gezellige houtkachel, of bij mooi weer op het terras, gedurende de openingstijden van het dorpshuis. 

Scroll naar boven