Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Musical door de school

5 juli , 2023:19:00 - 21:00

Happy Holidays!

 

Op woensdagavond 5 juli vanaf 19.00 uur geven de leerlingen uit de bovenbouw van basisschool Dijkzicht een uitvoering van de musical Happy Holidays in het Dorpshuis van Welsum.

Alle vaders en moeders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden uit Welsum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om naar de voorstelling te komen kijken. De toegang is gratis en de zaal is open vanaf 18.30 uur. In de pauze wordt een verloting georganiseerd met prachtige prijzen!

Happy Airport is een klein vliegveld waar vakantiegangers elk jaar met een grote glimlach vertrekken naar hun tropische vakantiebestemming. Deze zomer gaat de reis naar Isla Tropicana in de Stille Oceaan. Omdat het vliegveld dit jaar 120 jaar bestaat, is het extra feest! Niets staat een Happy Holiday in de weg. Maar dan wordt de feestvreugde opeens bruut verstoord door Arend de Eagle, de onvriendelijke eigenaar van een concurrerend vliegveld verderop. Hij probeert op allerlei manieren de vlucht naar Isla Tropicana te vertragen.

Gaat het de medewerkers van Happy Airport lukken om Arend de Eagle te stoppen? Of vallen de vakantieplannen dit jaar in het water? Maak het allemaal mee op woensdagavond 5 juli in de hitmusical Happy Holidays van OBS Dijkzicht!

Gegevens

Datum:
5 juli , 2023
Tijd:
19:00 - 21:00

Locatie

Dorpshuis

Organisator

Basisschool Dijkzicht