Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Poasvuur

april 9 @ 20:30 - 23:30

Zie ook https://vvvwelsum.com/  Op 1ste Paasdag 9 april vanaf 20.30 uur, zal het traditionele Poasvuur  worden ontstoken. Het was dit jaar spannend of het doorgang kon vinden i.v.m. de stikstofperikelen, maar met de ( financiële) steun van de provincie en gemeente is het gelukt om aan de juiste rapportages te voldoen. We kunnen dus weer genieten van, hopelijk, een mooi vuur. We starten om 20.00 uur vanaf het dorpshuis waar de kinderen uit Welsum op de wagen naar het Poasvuur worden gebracht. Hierna mogen ze het vuur omstreeks 20.30 uur ontsteken.

Voordat we het vuur kunnen laten ontbranden zal er wel snoeihout aangevoerd moeten worden. Leden van de VvV en inwoners uit Welsum kunnen op zaterdag 25 maart, 1 en 8 april van 12.30 tot 16.30 uur snoeihout (geen stobben en wortels) aanleveren met kiepers en karren niet groter dan 8m3. Dit kan kosteloos, maar er staat een fooienpot voor een goede vrije gift!

Ben je na al dit nieuws nieuwsgierig geworden hoe dit allemaal in zijn werk gaat en wil je de Welsumse gezelligheid proeven, dan ben altijd welkom op één van de inleverdata aan de Erveweg, t.h.v. de dorpskern.

Mocht je ons willen ondersteunen om deze mooie activiteiten te blijven organiseren,  dan kan dit door lid te worden van onze Vereniging voor € 7.50 per jaar. Geef het door aan één van de bestuursleden of via ledenadministratie@vvvwelsum.nl.

Gegevens

Datum:
april 9
Tijd:
20:30 - 23:30

Locatie

Erveweg thv dorpskern

Organisator

VvV