Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zeepkistenrace DATUM GEWIJZIGD!

mei 19:13:30 - 00:00

Zeepkistenrace incl. ‘Fiets ‘m der in’ op Eerste Pinksterdag (was eerder aangekondigd op 2e Pinksterdag)

Dit jaar gaan we het een beetje anders doen. De Zeepkistenrace zal dit jaar namelijk niet plaatsvinden op Tweede Pinksterdag maar op Eerste Pinksterdag.
Wij willen jullie daarom van harte uitnodigen om op zondag 19 mei, 1de Pinksterdag, mee te doen met de jaarlijkse Zeepkistenrace op de dijkafrit van de Kapellenkamp! Na het grote succes van vorig jaar is ook dit jaar het onderdeel ‘Fiets ‘m der in’ weer toegevoegd aan het programma.
Deelnemers kunnen deze dag dus met een versierde fiets of zeepkist het parcours trotseren. Het belooft weer een waar spektakel te worden.

Het enige wat je dus mee hoeft te nemen is een versierde fiets of zeepkist en veel gezelligheid. 

Wanneer je deel wilt nemen met een zeepkist dan zitten daar nog wel een aantal voorwaarden aan. Deze zijn te vinden op de website van de VvV: www.vvvwelsum.com. Deelname is vanaf 12 jaar (of groep 8) en ouder. Inschrijven voor de zeepkistenrace kan via secretariaat@vvvwelsum.com.

Wanneer: zondag 19 mei
Starttijd: 13:30
Waar: dijkafrit Kapellenkamp 

Ook wanneer je niet meedoet aan de race is het zeer de moeite waard om te komen kijken. Het belooft een zeer gezellige middag te worden waarbij een hapje, drankje en een stukje muziek niet ontbreken.

 

Gegevens

Datum:
mei 19
Tijd:
13:30 - 00:00

Locatie

Dijkafrit Kapellenkamp